Cum se foloseste voucher-ul

Written by SEO User. Posted in utile

Ati primit un cupon de publicitate google adwords?

Utilizarea codurilor promoţionale şi a cupoanelor

Codurile promoţionale (cunoscute şi sub numele de cupoane) aplică un credit în bani în contul unui agent de publicitate. În general, acestea sunt oferite agenţilor de publicitate noi ca o modalitate utilă de a începe utilizarea programului AdWords. Dacă sunteţi un agent de publicitate nou, este posibil să fiţi eligibil pentru a primi un astfel de cod.

Limita de timp pentru valorificarea unui cod promoţional

Puteţi aplica un cod promoţional înainte sau după crearea contului dvs., însă majoritatea codurilor trebuie aplicate în decurs de 14 zile după crearea contului (gândiţi-vă la aceste coduri ca la o cutie de lapte proaspăt, care se strică după două săptămâni). Google nu va accepta şi nu va înlocui codurile expirate. Nu vă faceţi griji însă în cazul în care codul dvs. nu mai este valabil. Vă puteţi activa contul şi fără un asemenea cod.

Valorificarea codului promoţional

După ce aţi creat contul dvs. AdWords, puteţi să valorificaţi codul dvs. promoţional. Paşii de urmat depind de introducerea informaţiilor dvs. de facturare. Faceţi clic pe unul din linkurile de mai jos pentru a vedea care sunt paşii valabili în cazul dvs.:

>> Introduc pentru prima dată informaţiile de facturare 

Oferta speciala

Publicitate gratuita

Voucher Google Adwords in valoare de 200 lei
Pt. firmele ce nu au inca un cont Google Adwords

expira la 28/02/2014

Vreau voucher acum !

Contact

Strada Halelor Nr 5 

Bucuresti
Romania

Tel +40 726 557 683

Ne gasesti si pe Google+