Optimizarea ratei de conversie

Written by SEO User. Posted in Ce facem

Optimizarea ratei de conversie este procesul de optimizare a paginilor specifice ale unui site Web pentru a minimiza rata de abandon (sau de respingere) Rata de vizitatori (care sosesc de obicei, din rezultatele căutării naturale sau cautarile plătite) și pentru a maximiza rata de conversie a acestora.

Rata de conversie reprezinta procentul de vizitatori ce navigheaza pentru a ajunge la obiectivul definit (de cumpărare, cerere de informații, abonare newsletter, download, etc) de reclama anunt sau un link care le-a adus la pagina dumneavastra.

CRO - conversion rate optimizer. este cel mai eficient mod de a crește navigarea catre vânzări generate de un site web fără a cheltui mai mult pe cresterea traficului de intrare. Chiar dacă rata de conversie a unui site Web este o valoare esențială pentru monitorizare, majoritatea online market-erilor, pur și simplu nu știu despre ce este vorba.

Optimizarea Ratei de conversie funcționează prin a face un site mai convingătoar și mai ușor de navigat, alaturi de captarea atentiei, aspect care ajuta pentru a converti mai mulți vizitatori în cumpărători..

PROBLEME COMUNE

Este extrem de deprimant pentru proprietarii de site-uri web, care au investit mult timp si efort in construirea si promovarea siteului fie natural sau plătit, sa observe ca traficul de căutare,  vânzările sau alte obiective sunt pur și simplu ne îndeplinite.

Conform unui studiu Gartner Group, 50 la suta din vanzarile web sunt pierdute deoarece vizitatorii nu găsesc cu ușurință informațiile, produsele sau serviciile pe care le caută.

Frustrant pentru proprietarii lor, cele mai multe site-uri Web stau prost la conversia traficului. De obicei, ei nu dispun de componente importante de consolidare a încrederii, navigație confuza, nu conțin nicio propunere de valoare convingătoare.

Un site web care nu este optimizat pentru a genera rate de conversie ridicate reprezintă o oportunitate de a construi imprudență irosind veniturile și profiturile.

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie este soluția !

Primul pas este acela de a face acest lucrun doar in cazul în care, pentru orice motiv, codul Web Analytics (de exemplu, Google Analytics) nu au fost instalate pe site-ul dumneavoastra. Rapoartele, în special cele vizuale, arată rapid în cazul în care vizitatorii abandonează site-ul sau calea pe care proiectantul a destinato acestuia ar trebui să o urmeze.

În cazul în care paginile care nu reușesc să convingă vizitatorii să stationeze in site au fost identificate, urmatorul pas este de a analiza și de a îmbunătăți una sau mai multe dintre caracteristicile lor (de exemplu, titlu, imagini, indemnul la acțiune), astfel încât să crească rata de conversie. Fiecare pagină nouă trebuie apoi testata impotriva originalului pentru a descoperi modul în care rata de conversie sa schimbat; instrumente software gratuite sunt disponibile pentru a facilita procesul de comparație.

SEO112 servicii de optimizare a ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie este cel mai frecvent utilizata împreună cu campaniile de cautare plătite (de exemplu, Google AdWords), astfel încât traficul vizitatorilor care sosesc din rezultatele căutării au cele mai mari șanse de a converti la vânzări. Fără CRO, o mare parte din trafic - fiecare vizitator unic care costă agentul de publicitate click-through taxe - nu converti și este irosit. Optimizare rata de conversie este una dintre cheile de la atingerea unui ROI respectabil dintr-o campanie de căutare plătită.

Fiecare vizitator unic costă bani, fără CRO, o mare parte din trafic nu converteste și este irosit. Optimizarea ratei de conversie este una dintre cheile de la atingerea unui ROI (*return on investment) respectabil dintr-o campanie de căutare plătită.

Echipa SEO112 este specializată în toate aspectele legate de marketing de căutare și are o experiență îndelungată de a oferi performanțe puternice campaniei dvs. prin combinarea publicitatii plătite Google Adwords, cu web analytics si de optimizare a ratei de conversie.

Un proiect de Optimizare al ratei de conversie SEO112 include:

Evaluarea pietei tinta - vom identifica datele demografice ale pieței tau tinta, psihografice și beneficiile caracteristice, în scopul de a determina ceea ce este important în creșterea de conversii.

Planificarea Conținutul site-ului - desfasurarea de activități de cercetare de piață, cercetare competitivă și să creearea unui plan de redesign al conținutului pentru a eclipsa concurența.

Copywrite convingator - realizarea continutului text convingator (titluri, conținutul siteului, oferte și chemări la acțiune  -call to action), încărcate cu beneficii relevante pentru piața-țintă pentru a construi credibilitatea și a convinge vizitatorii calificați să ia decizia de cumparare.

Creare pagina de destinație (landing page) - ne vom concentra asupra scris pagini de destinație relevante pentru anunțuri de căutare remunerată, care convinge vizitatorii dvs. pentru a rămâne pe site-ul, face contactați și să cumpere

A divizat / B și testarea mai multor variante - folosind aceste noi instrumente sotware - Google Website Optimizer -este un exemplu excelent - vom rula atât A / B și multivariate pentru compararea si testarea paginilor pentru a afla care combinație conferă cea mai bună rată de conversie. Aceste instrumente ingenioase utilizeaza metode statistice pentru a elimina presupunerile asupra ratei de conversie.

Angajamentul SEO112 - fara nici o îndoială tehnicile noastre de copyright si optimizare ratei de conversie vor creste vanzarile dumneavoastra.

Contactați SEO112 ca prim pas în procesul de transformare a site-ului dvs. Web în mașina de Marketing asa cum a fost destinat să fie. Maximizarea rentabilității investiției dvs. ( ROI ) în căutari, către producerea de veniturile și profituri ce au fost planificate acum și pentru viitor. O campanie de căutare plătită proiectata de SEO112 și configurata corect cu web analytics și optimizate pentru conversie va livra rezultate rapide și va asigura temelia de echilibru pe termen lung în a construi performanță.

Vreau detalii despre optimizarea ratei de conversie

Oferta speciala

Publicitate gratuita

Voucher Google Adwords in valoare de 200 lei
Pt. firmele ce nu au inca un cont Google Adwords

expira la 28/02/2014

Vreau voucher acum !

Contact

Strada Halelor Nr 5 

Bucuresti
Romania

Tel +40 726 557 683

Ne gasesti si pe Google+