Promovare site PPC Google Adwords

Promovare site PPC Google Adwords - 5.0 out of 5 based on 2 votes
User Rating:  / 2
PoorBest 

Promovare site prin campaniile Adwords PPC si Display

Căutari plătite (de asemenea, numite plată pentru Performanta (PfP), Pay-pentru-poziție și Pay-per-clic (PPC) sau linkuri sponsorizate, campanii Google Adwords, practic reprezinta mijlocul prin care proprietarii de siteuri web pot promova rapid obtinand trafic valoros, cresterea popularitatii brandului si leaduri, vanzari generate de prezența pe motorul de căutare Google in paginile de rezultate (SERP) - în special, în formă de anunțuri de căutare plătite sau anunturi sponsorizate. Ele apar în coloana din dreapta, și rândurile de mai sus ale căutării naturale (organice).

Prin promovarea serviciilor sau produselor dumneavoastra in sistemul Adwords, agenții de publicitate pot realiza rapid o poziție proeminentă în rezultatele de căutare, fără întârziere și diligență care o necesita o campanie SEO.

Cei ce doresc sa se promoveze rapid au la dispozitie căutarea plătită folosind una sau mai multe dintre serviciile de căutare plătite, cel mai popular dintre care includ Google AdWords, Microsoft adCenter și Yahoo! Search sponsorizate. În Romania, este vital să se înceapă prin utilizarea Google AdWords, deoarece Google servește o proporție foarte mare de rezultate de căutare.

În plus față de rețelele de căutare cunoscute, publicitatea de căutare plătită poate fi plasata pe platforme de social media, cum ar fi Facebook, LinkedIn si chiar Stumbleupon si mai Nou Google Plus.

Beneficiile promovarii cu Gogle Adwords pentru siteul dumneavoastra

  • Google AdWords este un sistem simplu si usor de folosit
  • Multe optiuni de targetare: Geografic, lingvistic si / Device
  • Diferite tipuri de formate: text, imagini statice sau animate, anunturi video
  • Audienta larga: milioane de useri din intreaga lume
  • Flexibilitate – afisarea anunturilor aproape imediat dupa activare
  • Relevanta: userii cauta activ produse sau servicii similare cu ale dvs.
  • Control: prin intermediul bugetului zilnic; campaniile pot fi oprite si modificate oricand
  • ROI: rapoarte prin care poti identifica rentabilitatea cuvintelor, anunturilor, grupurilor de anunturi, campaniilor
  • Numar mare de statistici de performanță disponibile

In-house sau externalizate?

Seo112 este partener certificat Google AdwordsDeși oricine poate deschide un cont de reclame plătite  într-o rețea, apoi sa creeze design, sa configureze și să deruleze campanii, acest lucru este consumatoar de timp. Aceasta implică, de obicei, o curbă de învățare abruptă și cheltuieli inutile de clicuri nepotrivite cu livrare vizitatori irelevante.

O alternativă eficientă este de a lasa expertii in promovare online SEO112 sa va gestioneze campaniile plătite de căutare si display. Noi ne concentrăm pe obiectivele de business specifice - scopul campaniei, și realizarea obiecivelor, randamente ridicate pentru e-commerce site-uri de prezentare, cereri de oferta corespunzătoare de înaltă calitate pentru site-uri B2B.

 

Certificat de libera practica - Formator de formatori sau

Oferim training pentru promovare siteuri web cu Google Adwords

Ati luat decizia de a externaliza managementul PPC?

Felicitari ! Serviciul SEO112 pentru managementul campaniilor PPC este o personal, fiecare cont este administra de managerii de cont cu experiență și de succes a căror motivație este de a livra clienti targhetati si referinte, referinte si leadurile convenite și să raporteze performanța lor în mod regulat și în detaliu. Punem accent pe design de campanie și monitorizam grijuliu evoluția, apoi automatizam campania in functie de produsele si serviciile dumneavoastra . Acesta se amortizează prin livrarea de randamente ridicate cu privire la investițiile clienților noștri.

 

Servicii de audit ale campaniilor platite AdWords

Ca o completare sau o alternativă va oferim serviciul nostru de audit pentru Google AdWords ce vă poate ajuta să optimizați și de a îmbunătăți campaniile dvs. existente. Noi analizăm și  realizam auditarea contului dvs. AdWords și raportam o critică detaliată a Campaniilo, Grupuri de anunțuri și cuvintele cheie, împreună cu acțiunile prioritare de îmbunătățire.

Incepeti acum campania google adwords

Oferta speciala

Publicitate gratuita

Voucher Google Adwords in valoare de 200 lei
Pt. firmele ce nu au inca un cont Google Adwords

expira la 28/02/2014

Vreau voucher acum !

Contact

Strada Halelor Nr 5 

Bucuresti
Romania

Tel +40 726 557 683

Ne gasesti si pe Google+