Analiza web aprofundata

Posted in Ce facem

Analiza web aprofundata Google Analytics

Spre deosebire de alte instrumente de masurare a traficului web, instrumentul Google Analytics este oferit gratuit, singurul lucru necesar este un cont Google. Acest instrument este foarte complex si va permite sa masurati in timp real rentabilitatea investitiei dumneavoastra in campaniile de publicitate pe internet. Puteti astfel sa urmariti evolutia siteurilor si a aplicatiilor si impactul afacerii dvs. in retelele de socializare.

Aflați mai multe despre serviciile pentru Google Analytics

  • in curs de acreditare google analytics individualGoogle Analytics instruire
  • Google Analytics Ajutor
  • Instalare și configurare
  • Audit
  • Monitorizarea conversiilor
  • Sprijin, mentoring
  • Interpretarea și înțelegere
  • Consultanta

Imagine clara asupra canalelor de navigare
Analytics va oferta posibilitatea de a vedea calea completa pe care o urmeaza vizitatorii siteului dumneavoastra catre conversie si aveti posibilitatea de a urmari si obtine rapoarte pentru mai multe canale sin site.

Analiza si raportare pentru platformele mobile
Confgurat corect Analitics este un instrument de masura eficient in vederea urmaririi traficului pe site de catre utilizatorii ce folosesc telefoane mobile ce au capacitatea de a naviga pe internet si pot folosi aplicatiile pentru mobil.

Analiza si raportare a impactului retelelor de socializare
Configurarea corecta a instrumentului Analytics va permite sa masurati impacul retelelor de socializare  in atingerea obiectivelor de vanzari si conversii ale afacerii dumneavoastra. SEO112 va poate ajuta sa elaborati o strategie corecta pentru principalele retelele de socializare: Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Instagram si Pinterest.

Piramida SEO112

SEO112.ro ofera o gamă largă de servicii de ajutor, consiliere și sprijin in vederea realizarii unei analize web aprofundate cu ajutorul Google Analytics pentru a satisface orice cerință și a se potrivi cu cele mai multe bugete. Incepand cu trainingul si terminad cu consultanță strategică, aceaste servicii includ proiectarea, instalarea, configurarea și implementarea strategiilor de la cele mai simple pana la cele mai complexe implementari, atat pentru IMM uri cat si pentru cele mai solicitante medii enterprise.

Vreau mai multe detalii despre analiza web aprofundata

Oferta speciala

Publicitate gratuita

Voucher Google Adwords in valoare de 200 lei
Pt. firmele ce nu au inca un cont Google Adwords

expira la 28/02/2014

Vreau voucher acum !

Contact

Strada Halelor Nr 5 

Bucuresti
Romania

Tel +40 726 557 683

Ne gasesti si pe Google+